Liiton ohjeistus koronaviruspandemian ajaksi

Oriental Moodo -liitto ohjeistaa jäsenseuroja noudattamaan harjoittelussa Suomen hallituksen sekä viranomaisten antamaa linjaa ja ohjeistuksia. Tartuntojen vähentämiseksi tulee siis rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja  muulla vapaa-ajalla.

Mikäli harjoitellaan yhdessä, kannattaa  pitäytyä yksilötekniikoissa ja pitää suositeltu metrin etäisyys toisiin. Sairaana tai toipilaana ei tule oleskella harrastustiloissa, eikä osallistua  harjoitteluun. Harjoittelun yhteydessä tulee huolehtia hygieniasta varsinkin huolellisilla käsien saippuapesuilla.

OSeurat voivat oman harkintansa mukaan jäädä treenitauolle. Leirien ja  muiden lajitapahtumien järjestämisestä tulee toistaiseksi pidättäytyä.

Kaikkien suositusten osalta tilanne saattaa muuttua, joten seuraa sekä liiton viestintää että viranomaisviestintää.