Suomen Oriental Moodo -liitto ry

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Jori Pisilä
040 631 4946

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hoi Jeon Moo Sool MM-kilpailut Brasiliassa

Suomi on saanut kutsun Hoi Jeon Moo Soolin MM-kisoihin Brasiliaan. Kisat pidetään 21.-23. elokuuta Brasilian Baruerin kaupungissa lähellä Sao Pauloa.

Kisajoukkueen kapteenina ja päävalmentajana tulee toimimaan kaksinkertainen maailmanmestari Mikael Räsänen 2.dan.

Edellisissä kisoissa 2017 Guadalarajassa Meksikossa Suomen joukkue otti hienosti 7 kultamitalia. Nyt on taas aika puolustaa maailmanmestaruuksia.

Ilmoita kiinnostuksesi joukkueeseen

Kisoihin voivat osallistua Hoi Jeon Hapkido sekä Han Moo Do harrastajat (katso vaatimukset).

Kisoista alustavasti kiinnostuneet voivat ilmoittautua tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan sillä kartoitetaan mahdollisen joukkueen kokoonpanoa, sekä suunnitellaan kisoihin valmentavia leirejä ja tapahtumia.

Ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Lopullinen joukkue tullaan valitsemaan tammi-, helmikuun aikana kiinnostuneiden ja aktiivisesti valmennukseen sekä kisoihin osallistuneiden joukosta.

Kuka voi osallistua MM-kisoihin?

Kisajoukkue tullaan kokoamaan aktiivisista lajiharrastajista jotka ovat osoittaneet taitojaan myös kilpailuissa.

Kisoihin voivat ilmoittaa kiinnostuksensa Suomen Hoi Jeon Moo Sool harrastajat, joilla on lajissa suoritettuna värivyö tai musta vyö.

Han Moo Do harrastajien on mahdollisuus myös ilmoittaa kiinnostuksensa kilpailuihin osallistumiseen. Han Moo Do harrastajalta edellytetään kiinnostusta Hoi Jeon Hapkido lajiin ja sen harjoittelemiseen.

Tämä tarkoittaa Hoi Jeon Hapkido kisoihin osallistumisen lisäksi myös Hoi Jeon Hapkido opetukseen osallistumista. Tämä voi tarkoittaa lajin harjoituksissa vierailemista tai lajin leireille osallistumista.

Han Moo Do harrastaja voi siis osallistua Hoi Jeon Hapkido harjoituksiin ja leireille. Asiasta on kuitenkin aina hyvä etukäteen sopia kyseisen seuran vetäjien sekä leiriosallistumisista opettaja In-Seonin kanssa.

Han Moo Do harrastajan riittävän aktiivisuuden opettaja arvioi lopullista joukkuevalintaa tehtäessä.

Lisätietoja valintaprosessista saat olemalla yhteydessä liittoon.